montaj chiuveta instalator bucuresti instalatii sanitare

O chiuveta utilitara poate fi un plus foarte util pentru o toaleta, subsol sau garaj. Ofera o capacitate suplimentara de drenaj, spatiu de curatare pentru a nu strica chiuvetele superioare si o lume de alte posibilitati.

Opriti alimentarea cu apa, masurati racordul conductei de scurgere si taiati fitingul in T de pe teava. Instalati un racord in Y, atasati un despicator de tevi la conductele de apa rece si fierbinte si conectati furtunurile. Montati robinetul cu garnituri si chit, strangeti piulitele de montare si filetati conductele de apa calda si rece.

De ce sa instalati o chiuveta de utilitate?

A avea o chiuveta utilitara ofera o mai mare comoditate zonei dvs. de spalare. Nu numai ca poate ajuta la economisirea apei uzate, dar, in cele din urma, va poate economisi energie si timp mai tarziu. De asemenea, veti profita la maximum de spatiul dvs., reducand dezordinea. Intr-un spatiu mai mic, fiecare metru patrat poate face diferenta.

Instalarea unei chiuvete de utilitate poate reduce, de asemenea, orice dezordine potentiala care ar fi fost creata altfel. In loc sa picure peste tot atunci cand pregatiti hainele pentru masina de spalat, va puteti transfera fara probleme fara sa va faceti griji cu privire la o scurgere.

Instrumente necesare

Exista unele instrumente necesare inainte de a incepe sa instalati chiuveta de utilitate. Veti avea nevoie de un racord in Y din PVC, un ferastrau manual din PVC, un fel de material de debavurat, o pereche de despicatoare de tevi din alama, clesti, o cheie, niste lipici de instalator, un bat de masurat si niste tuburi flexibile calde si reci.

Toate acestea pot fi ridicate de la un magazin de hardware local, daca nu exista niciunul disponibil la indemana. De asemenea, va trebui sa achizitionati cada utilitara, dar acest lucru este de la sine inteles.

Cat costa instalarea chiuvetei de utilitate?

Costurile totale de instalare a chiuvetei dvs. utilitare se vor invarti in mare parte in jurul chiuvetei in sine.

O chiuveta din vinil sau fibra de sticla poate functiona la preturi de 100-200 RON. Daca doriti sa va simtiti incantati si sa cumparati un otel inoxidabil, acestea pot rula intre 700-1000 RON. Exista unele care vin cu o functie de montare pe perete, altele care vin cu dulapuri si o gama larga din care sa alegeti care se va potrivi cel mai bine nevoilor dumneavoastra.

Instalarea este locul in care puteti economisi cu adevarat costuri. Costurile pentru instalarea cu ajutorul unui instalator profesionist vor rula in jur de 200 RON, desi cu siguranta puteti gasi oferte ici si colo. Efectuand singur instalarea economiseste costurile cu forta de munca, mai ales daca ai experienta in realizarea unei instalari.

La sfarsitul zilei, a avea o chiuveta utilitare in toaleta poate oferi un nivel mai mare de confort si un nivel de curatenie ridicat. Ele pot fi ieftine de cumparat, gratuite de instalat si nu necesita mult timp pentru a fi instalate corect.

Cum se instaleaza o chiuveta utilitara langa o masina de spalat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *