Cum adauga un generator valoare casei tale

Proprietarii de case cauta mereu modalitati de a adauga valoare proprietatilor lor, de aceea in general pot apela la un generator. Industria casnica este in plina expansiune, inclusiv constructii si servicii electrice.

Una dintre cele mai importante parti ale oricarei case este electricitatea. Aveti nevoie de electricitate pentru aproape orice, de la relaxare in fata televizorului pana la gatit in bucatarie. Generatoarele de rezerva va pot mentine conectat daca o furtuna loveste sau un accident intrerupe curentul. Dar merita un generator pentru intreaga casa bani suplimentari?

Generatoarele pentru intreaga casa pot adauga valoare casei tale, mai ales daca se afla intr-o zona cu intreruperi frecvente de curent. Nu toti cumparatorii vor plati suplimentar pentru un generator pentru intreaga casa daca nu este necesar in zona sau nu sunt constienti de asta. Casele din zonele urbane nu cresc in general in valoare daca exista un generator pentru intreaga casa.

In timp ce costurile initiale ale unui generator pentru intreaga casa sunt considerabil mai mari decat alte unitati de rezerva, adesea merita. Cand este facut corect, va puteti bucura de o mai mare liniste sufleteasca si de valori sporite ale casei cu un sistem generator de calitate.

Adauga un generator valoare casei tale?

Raspunsul la aceasta intrebare se rezuma in cele din urma la locatia proprietatii si daca cumparatorii recunosc sau nu valoarea si comoditatea unui generator pentru intreaga casa. Pentru potentialii cumparatori care s-au confruntat cu intreruperi indelungate de curent, un generator pentru intreaga casa poate fi un punct de vanzare major. De fapt, in majoritatea zonelor, aceste generatoare sunt vazute mai mult ca un bonus si va pot diferentia casa de celelalte.

Desi raspunsul scurt este da, depinde adesea de situatia individuala. Iata cateva lucruri de luat in considerare:

 • Un generator pentru intreaga casa poate face adesea casa dvs. mai usor de vandut, atata timp cat este un generator de inalta calitate care este instalat profesional.
 • Este posibil ca unii cumparatori sa nu fie constienti de valoarea adaugata a unui generator pentru intreaga casa. Desi poti incerca sa-i educi, nu inseamna intotdeauna ca vor plati mai mult.
 • Daca casa ta este situata intr-o zona indepartata si/sau predispusa la intreruperi de curent, un generator pentru intreaga casa va adauga absolut valoare casei.
 • Daca casa ta este situata intr-o zona urbana si/sau este foarte putin probabil sa iasa vreodata din retea, un generator pentru intreaga casa, cel mai probabil, nu va adauga nicio valoare casei tale.

Pentru majoritatea caselor din zonele suburbane, un generator nu va adauga nicio valoare. Cu toate acestea, casele din zonele rurale sau cele care se confrunta cu vreme severa, care poate ciocani puterea, pot vedea o crestere a valorii cu un generator. Aceste circumstante fac mult mai usor pentru potentialii cumparatori sa recunoasca confortul si, de obicei, sa fie mai dispusi sa plateasca mai mult.

Optiuni generatoare rezidentiale

Inainte de a va decide sa investiti intr-un generator, cel mai bine este sa va cantariti optiunile. Acestea sunt trei soiuri populare de generatoare de casa:

 • Generatoarele de asteptare pentru intreaga casa sau pentru casa sunt alegerile preferate pentru uz rezidential, oferind o putere adecvata a aparatului.
 • Generatoarele cu invertor sunt o optiune mai silentioasa care accepta alimentarea cu electrocasnice mici precum ventilatoare, incalzitoare, lumini si radiouri.
 • Generatoarele portabile sunt comune pe santierele de constructii la unelte electrice si compresoare de aer, precum si unele aparate.

Capacitate impresionanta a generatoarelor pentru intreaga casa

Motivul principal pentru care multi proprietari aleg sa investeasca in generatoare pentru intreaga casa este ca au o capacitate mare. Spre deosebire de invertor sau generatoare portabile, unitatile de asteptare pot alimenta:

 • Unitati de incalzire si racire si incalzitoare de apa
 • Aparate precum frigidere, cuptoare cu microunde, aragaz si masini de spalat vase
 • Sisteme de securitate la domiciliu
 • Pompa de bazin, pompe de put si accesorii sanitare
 • Televizoare, radiouri, computere si dispozitive personale

Generatoarele mici nu pot suporta aparate mari si sisteme mecanice. Daca aceste lucruri sunt importante pentru tine, un generator pentru intreaga casa are sens.

Cat timp poate dura un generator?

Depinde de cat de bine intretineti generatorul. Unele unitati de alimentare de urgenta pot dura 20 sau chiar 30 de ani. Cu cat cheltuiti mai mult pe generatorul intregii case, cu atat va puteti astepta sa obtineti mai multa utilizare. Este important sa faci o investitie inteligenta si sa cheltuiesti banii cu intelepciune pe un generator pentru a obtine cea mai buna valoare.

Cum adauga un generator valoare casei tale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *