camera solar

Solarele neincalzite necesita tipul potrivit de pardoseala pentru a mentine spatiul confortabil chiar si atunci cand este frig. Aveti multe optiuni pentru pardoseala neincalzita, dar ceramica si vinilul sunt doua dintre cele mai bune alegeri. Fie ca este vorba de covor sau laminat, haideti sa aruncam o privire la cele mai bune tipuri de pardoseli pentru soarele neincalzite.

Pentru majoritatea camerelor solare, temperatura spatiului este determinata, ei bine, de soare. Unii proprietari de cladiri opteaza pentru camere de soare incalzite, in timp ce altii opteaza pentru camere neincalzite si aleg in schimb o pardoseala pentru a o completa. Deci, daca alegeti neincalzit, atunci care ar fi exact cel mai bun tip de pardoseala pentru o camera de soare neincalzita?

Cea mai buna pardoseala pentru un solar este ceramica. Cu toate acestea, laminatul, vinilul, covorul si linoleum-ul sunt optiuni excelente pentru solarele neincalzite. Placa ceramica este perfecta pentru soarele neincalzite, deoarece nu se extinde sau se deformeaza la soare si pur si simplu arata grozav. Poate deveni mai rece la atingere atunci cand soarele nu este pe ea, dar ceramica este un accesoriu in nenumarate camere de soare neincalzite si se simte grozav cand soarele straluceste.

Sa vedem de ce ceramica este cea mai buna pardoseala pentru solarele neincalzite si de ce unele dintre alternative sunt, de asemenea, optiuni excelente. In plus, vom compara costurile tuturor acestora, deoarece stim ca bugetul conteaza atunci cand vine vorba de proiecte ca acestea. Deci, daca aveti un buget restrans, acest ghid este si pentru dvs.!

De ce sa alegeti podele ceramice pentru solare neincalzite?

Pardoseala ceramica este excelenta pentru soarele neincalzite, deoarece placile nu devin niciodata prea calde sau prea reci. Cu alte cuvinte, atunci cand soarele straluceste puternic, faianta va fi calda fara a deveni insuportabila. Cand soarele nu este afara sau exista nori, totusi, placile ceramice se vor simti racoroase fara sa se raceasca prea mult.

In general, placile ceramice sunt, de asemenea, incredibil de durabile. Pentru a face placile dvs. ceramice mai durabile, puteti opta pentru a le face glazurata. Glazura care se adauga placilor ceramice este pur si simplu sticla lichida care se toarna pe ele.

Indiferent daca alegeti placi ceramice glazurate sau placi ceramice simple, acestea sunt o alegere excelenta pentru soarele neincalzite. De remarcat, totusi, placile ceramice glazurate au o protectie suplimentara impotriva umiditatii si a scurgerilor.

Pardoseli din linoleum si vinil

Linoleum

Similar ca stil cu vinilul, linoleumul este o alegere comuna pentru podele pentru constructori. Desi poate arata ca vinil, este diferit prin faptul ca este alcatuit din lemn, pluta si ulei de in. O parte din popularitatea linoleumului se datoreaza accesibilitatii sale si instalarii usoare. Linoleum si vinil au, in general, acelasi pret, in medie.

Vinil

Vinilul este adesea comparat cu linoleumul datorita aspectului sau, dar este o selectie excelenta de pardoseala in sine. Un avantaj major al podelei de vinil este ca este foarte rezistent la scurgeri. Are, de asemenea, o durata de viata de pana la 20 de ani, motiv pentru care multi constructori-proprietari il folosesc in solare neincalzite.

Linoleumul este o modalitate excelenta de a face camera de soare neincalzita sa arate grozav, fara a sparge banca. Din fericire, linoleumul este usor de intretinut si de curatat si, spre deosebire de unele pardoseli, puteti folosi apa pentru a-l curata. Acelasi lucru se poate spune despre vinil, care este rezistent la apa si grozav de privit.

Puteti gasi pardoseli de vinil in multe variante de culori diferite, astfel incat sa le puteti potrivi stilului general al camerei dvs. de soare.

Pardoseli cu mocheta

Covorul este, de asemenea, popular pentru soarele. Lucrul grozav despre utilizarea covorului in soarele neincalzite este ca covorul nu se raceste. Optiuni precum ceramica sau linoleumul sunt grozave, dar pot fi mai reci atunci cand nu sunt in lumina soarelui.

Pardoseli din lemn de esenta tare

Lemnul de esenta tare este folosit in soarele neincalzite, dar este mai scump decat celelalte optiuni. Este minunat de privit si poate completa orice camera de soare, dar podeaua din lemn de esenta tare este mai riscanta decat celelalte optiuni. Asta pentru ca lemnul de esenta tare prezinta riscul de zgarieturi si deteriorare.

Acestea fiind spuse, podeaua din lemn de esenta tare este o alegere excelenta si poate dura intre 25 si 100 de ani daca este instalata si intretinuta corespunzator.

Pardoseli laminate

In cele din urma, constructorii-proprietari folosesc de multa vreme laminat in camerele solare neincalzite. Adevarul este ca laminatul arata grozav, poate chiar mai bine decat vinilul si este rentabil. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca parchetul laminat poate fi achizitionat in nenumarate modele, astfel incat sa poti deveni cu adevarat creativ

Cea mai buna alegere de pardoseala pentru camera dvs. de soare neincalzita este placile ceramice. Mai precis, tigla ceramica smaltuita. Chiar daca nu optati pentru tigla glazurata, celelalte doua optiuni ceramice sunt grozave de stil.

 Datorita aspectului de dorit al ceramicii, rezistentei la apa si duratei de viata de 75 de ani, este alegerea nenumaratilor constructori si proprietari.

Daca ceramica nu este stilul tau sau este prea scumpa, materiale precum covorul, laminatul si vinilul sunt grozave pentru podelele neincalzite. Succes la alegerea noului pardoseala pentru camera de soare neincalzita.

Care este cea mai buna pardoseala pentru un solar?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.